logo

Top 50 NFL-quiz – Vraag en antwoorden

Maak je klaar voor een plezier NFL-quiz dat gaat allemaal over de grote toneelstukken, beroemd spelers , bovenkant ploegen en baanbrekende momenten in voetbal geschiedenis. Deze quiz heeft alles – van de Super Bowl hoogtepunten tot recordbrekende prestaties, waardoor het perfect is voor zowel nieuwe fans als die-hard NFL liefhebbers.



Dus, pak je Jersey , bereid je geest voor en bereid je voor om in vragen te duiken die alles bestrijken wat de nationale voetbal competitie spannend. Of je nu hier bent om je kennis te testen of iets nieuws te leren, deze quiz is je kans om te laten zien hoeveel je weet over de NFL .

NFL-quizvragen en antwoorden

Q1. Welk team won de eerste Super Bowl?

a.) Green Bay Packers

b.) Kansas City-chefs



c.)Dallas Cowboys

d.) New York-jets

Antwoord: a.) Green Bay Packers



Vraag 2. Wie heeft het record voor de meeste touchdowns in zijn carrière?

a.) Jerry Rijst

b.) Emmitt Smith

c.) Randy Moss

d.)Tom Brady

Antwoord: a.) Jerry Rijst

Q3. Hoeveel teams zijn er in de NFL?

a.) 30

b.) 32

c.) 28

d.) 34

Antwoord: b.) 32

Q4. Wie heeft de meeste carrière-meeslepende werven?

a.) Barry Sanders

b.) Walter Payton

c.) Emmitt Smith

d.) Adriaan Peterson

Antwoord: c.) Emmitt Smith

Vraag 5. Welk NFL-team heeft nog nooit in een Super Bowl gespeeld?

a.) Cleveland Browns

b.) Detroit-leeuwen

willekeurig, niet in Java

c.) Jacksonville-jaguars

d.) Al het bovenstaande

Antwoord: d.) Al het bovenstaande

Vraag 6. Welke speler won in hetzelfde seizoen de NFL MVP en Super Bowl MVP?

a.) Patrick Mahomes

b.)Tom Brady

c.) Kurt Warner

d.) Peyton Manning

Antwoord: a.) Patrick Mahomes

Vraag 7. Wie was de eerste Afro-Amerikaanse hoofdcoach die een Super Bowl won?

a.) Tony Dungy

b.) Mike Tomlin

c.) Lovie Smith

d.) Dennis Groen

Antwoord: a.) Tony Dungy

Vraag 8. Het team van welke stad staat bekend als de Bills?

a.) Buffel

b.) Baltimore

c.) Boston

d.) Birmingham

Antwoord: a.) Buffel

Vraag 9. Wie is de enige verdedigende speler die de NFL MVP-prijs heeft gewonnen?

a.) Reggie White

b.) Lawrence Taylor

c.) Ray Lewis

d.) J.J. Watt

Antwoord: b.) Lawrence Taylor

Q10. Wat is de naam van de NFL-draft-keuze die als laatste is geselecteerd?

a.) Laatste oproep

b.) Definitieve keuze

c.) De heer Irrelevant

d.) Het ultimatum

Antwoord: c.) De heer Irrelevant

Q11. Welk NFL-team heeft de meeste Hall of Fame-inductees?

a.) Chicago-beren

b.) Green Bay Packers

c.) Pittsburgh Steelers

d.)Dallas Cowboys

Antwoord: a.) Chicago-beren

Q12. Wie is de jongste quarterback die een Super Bowl wint?

a.) Ben Roethlisberger

b.)Tom Brady

c.) Patrick Mahomes

d.) Russell Wilson

Antwoord: a.) Ben Roethlisberger

Vraag 13. Met welk team beëindigde Joe Montana zijn NFL-carrière?

a.) San Francisco 49ers

b.) Kansas City-chefs

c.) Denver Broncos

d.) Miami-dolfijnen

Antwoord: b.) Kansas City-chefs

Vraag 14. Welk team is vanaf seizoen 2020 naar Las Vegas verhuisd?

a.) Overvallers

b.) Opladers

c.) Rammen

d.) Kardinalen

Antwoord: a.) Overvallers

Q15. Wie was de eerste speler in de geschiedenis van de NFL die in een seizoen meer dan 5.000 yards gooide?

a.) Peyton Manning

b.) Dan Marino

c.) Drew Brees

d.)Tom Brady

Antwoord: b.) Dan Marino

Q16. Hoeveel teams halen de NFL-play-offs vanaf de nieuwste uitbreiding?

a.) 12

b.) 14

c.) 16

d.) 18

Antwoord: b.) 14

Q17. Welk team heeft de meeste Super Bowls verloren?

a.) Denver Broncos

b.) Patriotten van New England

c.) Buffelbiljetten

d.) Minnesota Vikingen

Antwoord: a.) Denver Broncos

Q18. Op welke positie speelde de legendarische speler Jerry Rice?

a.) Terugrennen

b.) Brede ontvanger

c.) Quarterback

d.) Strak uiteinde

Antwoord: b.) Brede ontvanger

Q19. Wie was de eerste unanieme MVP in de geschiedenis van de NFL?

a.) Aaron Rodgers

b.)Tom Brady

c.) Lamar Jackson

d.) Peyton Manning

Antwoord: c.) Lamar Jackson

Q20. Het team van welke stad staat bekend als de Titans?

a.) Tennessee

b.) Tampabaai

c.)Texas

d.) Toledo

Antwoord: a.) Tennessee

Q21. In welk jaar werd de fusie tussen AFL en NFL voltooid?

a.) 1960

b.) 1966

c.) 1970

d.) 1976

Antwoord: c.) 1970

Q22. Wie heeft het record voor het langste velddoelpunt in de geschiedenis van de NFL?

a.) Matt Prater

b.) Justin Tucker

c.) Adam Vinatieri

d.) Jason Elam

Antwoord: b.) Justin Tucker

Q23. Welk team staat bekend om de Onbevlekte Ontvangst?

a.) Pittsburgh Steelers

b.)Dallas Cowboys

c.) San Francisco 49ers

d.) Patriotten van New England

Antwoord: a.) Pittsburgh Steelers

Q24. Wie was de eerste speler die zich haastte voor 100 touchdowns?

a.) Emmitt Smith

b.) Jim Brown

c.) Barry Sanders

d.) LaDainiaanse Tomlinson

Antwoord: d.) LaDainiaanse Tomlinson

Q25. Van welk NFL-team staan ​​de fans bekend als de 12th Man?

a.) Seattle Seahawks

b.) Green Bay Packers

c.) Buffelbiljetten

d.) Kansas City-chefs

Antwoord: a.) Seattle Seahawks

Vraag 26. Wat zijn de meeste punten gescoord door één team in een Super Bowl-spel?

a.) 55

b.) 49

c.) 62

d.) 59

Antwoord: a.) 55

Q27. Wie heeft de meeste carrièrerecepties in de NFL?

a.) Randy Moss

b.) Terrell Owens

c.) Jerry Rijst

d.) Cris Carter

Antwoord: c.) Jerry Rijst

Q28. Welke verdediger won de Heisman Trophy in 1997?

a.) Charles Woodson

b.) Reggie Bush

c.) Desmond Howard

d.) Cam Newton

Antwoord: a.) Charles Woodson

Q29. Welk team won in de jaren negentig drie Super Bowls?

a.) San Francisco 49ers

b.)Dallas Cowboys

c.) Denver Broncos

d.) Patriotten van New England

Antwoord: b.)Dallas Cowboys

Q30. In welk jaar werd de eerste Super Bowl gespeeld?

a.) 1960

b.) 1967

c.) 1971

d.) 1976

Antwoord: b.) 1967

Q31. Wie is de enige coach die zowel een NCAA-voetbalkampioenschap als een Super Bowl heeft gewonnen?

a.) Bill Belichick

b.) Jimmy Johnson

c.) Piet Carroll

d.) Barry Switzer

Antwoord: c.) Piet Carroll

Q32. Welke NFL-speler stond bekend als The Fridge?

a.) William Perry

b.) Koelkast Jones

c.) Mike Ditka

d.) Jerome Bettis

Antwoord: a.) William Perry

Q33. Met welk team beëindigde Brett Favre zijn NFL-carrière?

a.) Green Bay Packers

b.) New York-jets

c.) Minnesota Vikingen

d.) Atlanta Falcons

Antwoord: c.) Minnesota Vikingen

Q34. Welk NFL-team heeft slechts aan één kant van de helm een ​​helmlogo?

a.) Pittsburgh Steelers

b.)Dallas Cowboys

c.) Cleveland Browns

d.) Philadelphia Eagles

Antwoord: a.) Pittsburgh Steelers

Q35. Wie heeft het NFL-record voor de meeste opeenvolgende wedstrijden met minstens één touchdownpass?

a.) Peyton Manning

b.) Drew Brees

c.)Tom Brady

d.) Brett Favre

Antwoord: b.) Drew Brees

Q36. Welk team won de allereerste NFL-wedstrijd die in Londen werd gespeeld?

a.) New Yorkse reuzen

b.) Miami-dolfijnen

c.) Patriotten van New England

d.) Jaguars van Jacksonville

Antwoord: a.) New Yorkse reuzen

Q37. Hoeveel Heisman Trophy-winnaars zijn opgenomen in de Pro Football Hall of Fame?

a.) 8

b.) 10

c.) 12

d.) 9

Antwoord: b.) 10

Q38. Wat is het meest recente team dat zijn naam heeft gewijzigd?

a.) Washington Commanders (voorheen Redskins)

b.) Cleveland Browns

c.) San Diego Chargers (naar Los Angeles Chargers)

d.) Oakland Raiders (naar Las Vegas Raiders)

Antwoord: a.) Washington Commanders (voorheen Redskins)

Q39. Wie was de oudste speler die ooit in de NFL heeft gespeeld?

a.) Adam Vinatieri

b.) George Blanda

c.) Brett Favre

d.)Tom Brady

Antwoord: b.) George Blanda

Q40. Welk NFL-team heeft de Ice Bowl gewonnen?

a.) Green Bay Packers

b.)Dallas Cowboys

c.) Patriotten van New England

d.) Pittsburgh Steelers

Antwoord: a.) Green Bay Packers

Q41. Welke speler heeft als speler de meeste Super Bowl-ringen?

a.)Tom Brady

b.) Charles Haley

c.) Joe Montana

d.)Terry Bradshaw

Antwoord: a.)Tom Brady

Q42. Met welk team beëindigde de legendarische quarterback Joe Namath zijn NFL-carrière?

a.) New York-jets

b.) Rammen uit Los Angeles

c.) Miami-dolfijnen

d.) San Francisco 49ers

Antwoord: b.) Rammen uit Los Angeles

Q43. Wie was de eerste speler in de geschiedenis van de NFL die met eenparigheid van stemmen tot MVP werd uitgeroepen?

a.)Tom Brady

b.) Peyton Manning

c.) Lamar Jackson

d.) Aaron Rodgers

Antwoord: a.)Tom Brady

Q44. Welke NFL-franchise is de oudste aaneengesloten franchise met één naam en één stad in alle professionele Amerikaanse sporten?

a.) Chicago-beren

b.) Green Bay Packers

c.) Kardinalen van Arizona

d.) New Yorkse reuzen

Antwoord: c.) Kardinalen van Arizona

Q45. In welk jaar implementeerde de NFL het gebruik van instant replay voor scheidsrechters?

a.) 1986

b.) 1992

c.) 2001

d.) 1978

Antwoord: a.) 1986

Q46. Wie was de eerste Afro-Amerikaanse quarterback die een Super Bowl won?

a.) Russell Wilson

b.) Doug Williams

c.) Patrick Mahomes

d.) Cam Newton

Antwoord: b.) Doug Williams

Q47. Welk team heeft Jerry Rice opgesteld?

a.) San Francisco 49ers

b.)Dallas Cowboys

c.) Oakland Raiders

d.) Green Bay Packers

Antwoord: a.) San Francisco 49ers

Q48. Welk NFL-team heette oorspronkelijk de New York Titans?

a.) New York-jets

b.) New Yorkse reuzen

c.) Buffelbiljetten

d.) Miami-dolfijnen

Antwoord: a.) New York-jets

Q49. Wie was de eerste verdedigende speler die ooit als eerste overall in de NFL Draft werd opgesteld?

a.) Bubba Smith

b.) Bruce Smith

c.) Mario Williams

d.) Courtney Brown

Antwoord: a.) Bubba Smith

Q50. Welk NFL-team was het laatste dat integreerde en een Afro-Amerikaanse speler in hun selectie had?

a.) Washington Redskins

b.) Green Bay Packers

c.) Chicago-beren

d.) Detroit-leeuwen

Antwoord: a.) Washington Redskins

Gefeliciteerd met het voltooien van onze NFL Trivia-quiz! Of je nu met gemak door elke vraag heen snelde of onderweg een paar uitdagende spelen tegenkwam, we hopen dat deze ervaring je waardering voor de sport en zijn rijke geschiedenis heeft vergroot. Van de legendes die de weg vrijmaakten tot de huidige sterren die de krantenkoppen halen, de Nationale Voetballiga is een bewijs van talent, teamwerk en vasthoudendheid.

We hopen dat je het net zo leuk vond om je kennis te testen als wij bij het samenstellen van deze quiz. Vergeet niet dat elke beantwoorde vraag, of deze nu goed of fout is, een stap dichter bij het worden van een echte NFL-liefhebber komt.